Dansschool Balanze

Ons aanbod

 

Peuterdans

Houdt uw kind van dansen en bewegen? Laat hem/haar dan samen met u kennis maken met de basisprincipes van het dansen. Ritmegevoel, expressie en fantasie liggen aan de basis van deze les.

 

Kleuterdans

Op jonge leeftijd beginnen met dansen is heel belangrijk voor de dansante ontwikkeling van het kind. Via de fantasie van het kind werken we aan de ontplooiing van de creativiteit. Muzikaliteit, expressie en dansbeleving zijn de basisbegrippen van deze les.

 

Klassieke Dans

De techniek van het klassiek ballet vormt een ideale basis voor alle andere dansvormen. Daarom raden wij iedereen aan deze les te volgen. Vooral de leerlingen die modern en jazz volgen, vragen wij klassieke dans te volgen om zo blessures te voorkomen en sneller te groeien als danser.

 

Pointes

Dansers die voldoende technisch ontwikkeld zijn, kunnen deze les volgen. Het is een onderdeel van de klassieke ballettechnieken zorgt voor het elegante en sierlijke effect. Een ideale training voor je voeten.

 

Moderne Dans

Lymon, Cunningham en Graham zijn de moderne technieken waarop deze les is gebaseerd. Een breed ruimtegebruik, verschillende ritmestructuren en dynamische afwisseling zin eigen aan deze dansvorm.

 

Jazz Dance

Coördinatie, snelheid, kracht en ritme. Deze les bestaat uit een technische opwarming en dansante choreografieën.

 

Hip hop

Een dansvorm waarin energie, snelheid en coördinatie centraal staan. Je waant je in de straten van NY en the Bronx.

 

Popdance

Pittige en swingende choreografieën op popnummers van vroeger en nu. Alle remmen los en dansen maar!

 

Zang en dans

Choreografieën met bijhorende zang aanleren. Hierbij werken wij aan ademhalingstechnieken en stemtechniek. 

 

 

Logo balanze        Lid van:
LOGO DSV CMYK
         bezoek ons op facebook